top of page
paard, NTK.jpg

KRACHTIGE DRUMS

Alles is trilling

 

Ook in de reguliere geneeskunde wordt de waarde van nieuwe genezingsvormen gebaseerd op trilling meer en meer erkend. Voor de sjamaan-genezer is de drum het instrument bij uitstek. Door het drummen en sjamanistisch zingen, kan je je sjamanistische kwaliteiten ontdekken en ontwikkelen, en in de eerste plaats je eigen emotionele en mentale lichaam in balans brengen. Je hebt er niemand voor nodig! Dat is in deze tijd zeer waardevol.

 

De prijzen van de drums variëren tussen 230 euro en 500 euro, afhankelijk van grootte, de erin verwerkte materialen zoals halfedelsteen, en de beschildering. Heb je interessen om een drum aan te kopen? Neem gerust een kijkje in het aanbod hieronder. Je kan ook een volledig gepersonaliseerde drum laten maken met jouw materialen naar keus en met het symbool van jouw voorkeur

Wil je jouw sjamanendrum graag zelf maken? Dat kan. Lees hier meer over de drumworkshops.

sjamanendrum maken

Sjamanendrum maken

 

Voor de sjamaan-genezer is de drum het instrument bij uitstek. Door het drummen en sjamanistisch zingen, kan je je sjamanistische kwaliteiten ontdekken en ontwikkelen, en in de eerste plaats je eigen emotionele en mentale lichaam in balans brengen. Je hebt er niemand voor nodig! Dat is in deze tijd zeer waardevol.

 

Het maken van een sjamanendrum, waarbij het vel zelf bewerkt wordt, is een boeiend en diepgaand proces waarin je jezelf tegenkomt en de sjamaan in jezelf ontdekt (en leert accepteren wat je bent.)

 

Je krijgt een vers vel mee naar huis, en instructies om het te bewerken. Daar heb je een paar weken de tijd voor. Het maken van de drum doen we in een workshop van één dag.

 

Praktisch:

Bijdrage: 270 euro (30 euro extra voor een halfedelsteen rozet)

Maximum 5 deelnemers

 

​Interesse? Geef me een seintje zodat ik je op de lijst van geïnteresseerden kan zetten. Intussen ga ik op zoek naar geschikte vellen. Bekijk hier de kalender voor alle geplande drumworkshops. 

drum maken.jpg
20210302_151617.jpg
bottom of page