top of page
IMG_1930_edited.jpg

INDIVIDUELE SESSIES

Wanneer je voelt dat je vastloop op één of ander aspect van je leven en klaar bent om met volle verantwoordelijkheid te kijken naar jouw leven, dan kan een individuele sessie een grote doorbraak betekenen. 

Samen gaan we kijken naar de dingen of situaties waar je tegenaan loopt, naar datgene dat jij in je leven hebt gecreëerd wat niet klopt met wie je echt bent. Ik begeleid je naar meer bewustzijn en heling zodat je steeds dichter bij jezelf komt waardoor je ook jouw werkelijkheid anders kan en zal vormgeven. Dit is ontzettend belangrijk om een vervullend leven te ervaren. Want zolang je uiterlijke leven niet ontstaat vanuit een verbondenheid met je innerlijke zijn, word je geleefd door andere mensen, of door ideeën die niet bij je horen. Dit resulteert op termijn vaak in vermoeidheid, depressie, zinloosheid en allerhande fysieke klachten. 

Je kan met alle mogelijke vragen bij me terecht. Dit zijn een aantal vragen die ik vaak op m'n pad heb gekregen:

  • ik voel dat ik vastloop in mijn werk of relatie

  • ik weet niet meer welke richting ik uitwil met mijn leven

  • ik volg al jaren gesprekstherapie, maar maak geen vooruitgang (meer)

  • ik ervaar chronische gezondheidsklachten

  • het is alsof ik niet in dit leven pas

  • ik wil mezelf leren kennen

 

In een kort inleidend gesprek luister ik naar je vraag, en nadien gaan we aan de slag met sjamanistisch werk, Reiki, of lichaamsgerichte psychotherapie. De keuze voor wat we gaan doen hangt af van jouw vraag en van mijn aanvoelen voor wat nodig is. Ik werk steeds intuïtief en holistisch. Dat betekent dat in al wat we doen het lichaam steeds betrokken wordt en dat we altijd vertrekken van de beleving in het hier en nu. 

'Het vraagt moed en kwetsbaarheid om jezelf toe te wijden aan jouw genezing. De engelen zingen jou doorheen de duisternis naar het licht.'

(Frank Coppieters)

Reiki

 

Het lichaam heeft, net zoals moeder aarde, een groot vermogen tot recuperatie en genezen van zichzelf. Door de universele levensenergie van Reiki wordt het zelfgenezend vermogen, of het immuunsysteem, versterkt. Dit laat zich voelen op alle niveaus van het menselijk lichaam: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

De gevolgen van Reiki behandelingen zijn altijd voelbaar, op zijn minst ontspannend en vaak wonderlijk. In Noord-Amerika en sommige Europese landen wordt Reiki standaard toegepast in hospitalen, ter ondersteuning van de meer reguliere behandelingen. Reiki is een geschenk voor wie het mag ontvangen.

IMG_1953_edited.jpg

Deze energetische genezingsvorm is afkomstig uit Japan. In 1900 heeft Dr Mikao Usui deze vorm ontvangen, na een lange persoonlijke zoektocht naar de basis van genezing. Via een lijn van opvolgers, Dr.Chijiro Hayashi, Hawayo Takata, Phyllis Lei Furumoto en Johannes Reindl is deze genezingswijze naar het westen gekomen. Reiki is voor iedereen beschikbaar en wordt doorgegeven via inwijdingen.

 

PRIJS voor een sessie van 1u: 80 euro -1u30: 100 euro

IMG_1945_edited.jpg

Sjamanistische healing

​De sjamanistische behandeling is een oeroude, holistische geneesmethode. Dit energetisch werk kan zeer diepgaand zijn en blijvende veranderingen bewerkstelligen op verschillende vlakken: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Je hoeft niets speciaal te doen, alleen je open te stellen voor de hulp die voor jou voorhanden is op dat moment  vanuit de ontastbare werelden.

 

Tijdens de sessie maak ik gebruik van trilling. Met trom, stem en andere instrumenten worden trillingsfrequenties neergezet die op subtiel niveau binnenkomen in het fysieke en etherische lichaam. Vanuit het onbewuste en onderbewuste kunnen zo ongekende belemmeringen aan de oppervlakte komen en losgelaten worden.

PRIJS voor een sjamanistische healing sessie:

1u: 80 euro  -  1u30: 100 euro  -  2u: 120 euro

Soulretrieval

 

Gedurende het leven zijn er momenten waarop een deel van de oorspronkelijke ziel zich afsplitst en teruggaat naar een andere dimensie. Dat gebeurt bij iedereen in min of meerdere mate. Het kan een traumatische ervaring zijn, een ingrijpende gebeurtenis in de jeugdjaren. Het kan ook gewoon gebeuren doordat de ziel zich op een bepaalde manier niet welkom weet op aarde, in het oorspronkelijke gezin of in de maatschappij. Dit afgesplitste deel kunnen we in een latere fase van ons leven als een gemis ervaren. 

In soulretrieval wordt een stukje ziel terug opgehaald, waardoor we ons meer 'heel' voelen. Dan kunnen we de meer vervullende weg van het zielenpad gaan, en doen waarvoor we hier op aarde gekomen zijn, in harmonie met onszelf en de wereld rondom ons.

PRIJS voor een soul retreival sessie van 2 uur: 150 euro

20210204_100737.jpg

Over een Soul Retrieval sessie verscheen een artikel in het tijdschrift

Metafoor op 15 juli 2019. Lees het hier: 

Schermafbeelding 2021-02-11 om 10.39.29.
bloem.jpg

lichaamsgerichte psychotherapie

Soms begrijp je maar al te goed waar het schoentje wringt, maar kom je via de cognitieve weg geen stap verder. Oude thema’s en ermee gepaard gaande emoties, blijven zich herhalen.

Je lichaam geeft voortdurend signalen, en het vraagt oefening en bewustwording om ernaar te leren luisteren. Het gewaarworden van het lichaam kan een sleutel zijn voor transformatie van trauma’s, oude overtuigingen en emoties. In lichaamsgerichte psychotherapie, door middel van focus, individuele systeemopstelling, werken met ‘zware’ energie, of beweging, krijg je meer lichaamsbewustzijn. Zo kom je automatisch meer aanwezig in het nu-moment. ‘Hier-en-nu’ is er meestal geen probleem, meer nog, het is de poort naar je wezenlijke zelf.

​PRIJS voor een sessie psychotherapie

1u: 80 euro  -  1u30: 100 euro  -  2u: 120 euro

Voor een eerste sessie: 2 uur voorzien

logoGreetmermans_edited.png
"Wat er allemaal gebeurt in een sessie bij jou blijft voor mij een raadsel, een niet-weten... hoe ik het verwoord voor mezelf en als ik het met anderen deel is:

 

Er is daar iets op een soort rituele manier gebeurd dat me toegelaten heeft 'mijn eeuwige schuld' los te laten... Ik heb het gevoel dat er een leven voor en een leven na deze sessie zal zijn. Nog eens hartelijk dank voor de veilige tijd en ruimte die je gemaakt hebt voor mij."

 

 - Dr.J.D. -

 

Elke Campforts.JPG
“Dit beeld zegt veel meer over het werk dat Greet doet, dan woorden ooit kunnen. Voor mij is dit wat er met mij gebeurt tijdens haar werk, het toont wat ik ontvang, en de energie die er dan aanwezig is.”  
 

- Elke Campforts - 

In the end, only three things matter:

how much you loved, how gently you lived, and how gracefully you let go of things not meant for you.

               

- Buddha - 

 

bottom of page