top of page
IMG_6536.JPG

Reizen naar Peru

Reis naar de bergen-Cuzco

 

Word jij geroepen door de berg Auzangate en zijn meren?

Als het tijd is, moet je gaan!

 

Mijn hart gaat uit naar de bergen rond Cuzco, en zijn bewoners die tot vandaag op 4600m hoogte leven in het sacrale gebied van nation Q'eros, in het Andesgebergte. Deze directe afstammelingen van de Inka leven in voortdurende afstemming met moeder natuur, de bergspirits en de sterren. Er is zoveel wat we van deze hartsmensen kunnen leren. Het is hun geschenk voor de westerse mens van deze tijd om opnieuw in harmonie te leren leven, met onszelf, met elkaar en met moeder aarde. De laatste 10 jaar zijn velen met me meegereisd naar Peru, en velen zijn getransformeerd teruggekomen na een intens rijke ervaring. Het is zoals met de Vision Quest: je komt nooit onveranderd van de berg…

Tijdens de reis gaan we samen op pad om de hoogste berg van het gebied en zijn meren te eren: Apu Auzangate (+6000m). Don Justino Apaza Flores, paqo uit de Q'eros met een schitterende afstamming, zal ons de hele reis begeleiden. De tocht van 4 dagen en 4 nachten rondom de berg Auzangate gaat te paard, op kleine bergpaardjes. We slapen in tenten en worden inwendig verwend door de kok. Onderweg doen we genezingswerk, inwijdingen en rituelen met Don Justino. De dagen voor de tocht door de bergen brengen we door in de Heilige Vallei rond Cuzco, waar we ons op verschillende Inka sites en krachtplekken ritueel afstemmen op de tocht.

Greet_Mermans_Justino_Apazo.JPG
Greet_Mermans_Perureis.jpg

Programma:

dag 1-3: Verblijf in Urubamba met bezoek aan verschillende Inca sites in de Heilige Vallei (Ollantaytambo, Pisac, Moroy, …)

dag 4-7: Verblijf in Cuzco. Vanaf hier zal Don Justino Apaza de reis mee begeleiden. Energetische afstemming op de tocht naar de bergen, met zuiveringsrituelen, meditatie en dankbaarheisritueel, op verschillende krachtplekken rond Cuzco. Daguitstap naar Apu Winicunca (regenboogberg op 5.300m) 

dag 8-12: vertrek naar Ocongate met bus, 4 dagen en 4 nachten tocht te paard, rondom de berg Auzangate, met inwijdingen en healingwerk

dag 13-14: terugreis naar Cuzco en afsluiting ceremonie

dag 15: vlucht Lima en internationale vlucht...

Voorafgaand aan de reis is er een kennismakingsdag waarop de groep zich op elkaar kan afstemmen, kan kennismaken met energetische oefeningen uit het 'rechterpad' van de Inka traditie en praktische informatie zal ontvangen.

Praktisch:

DATA: 9 oktober  tot 24 oktober 2023

 

DEELNAMEPRIJS: richtprijs 2500 euro + internationale vlucht naar Cuzco (niet inbegrepen)  + eigen uitgaven

Reis naar het oerwoud- Pucallpa

Traditioneel sjamaans dieet met Maestro Wilmer Muños Campos en muzikant Artur Hilell Mena Salas

in Pucallpa, Peru

 

Een traditioneel sjamaans dieet met de heilige planten in het regenwoud van Peru, met meester-sjamaan Wilmer Campos en muzikant Artur Mena verandert je leven. Het is in de eerste plaats een ritueel dat het hart opent en je dichter bij je eigen waarheid en bestemming brengt. Wilmer is een zuivere en nederige lichtwerker, neef van en opgeleid door Maestro José Campos, en hij wordt bijgestaan door de virtuoze muzikant met een groot hart, Artur Mena. 

 

Tijdens het 9 dagen dieet met de helende planten is er elke 2de avond een sessie met de meester plant voor integratie (5 ceremonies in totaal). Ieder heeft zijn of haar eigen tambo (hutje) in het regenwoud, zodat je kan mediteren en diep kan verbinden met de wijsheid van moeder aarde en haar medicijnen. 

 

Maximum 20 pers.

Contacteer greet@greetmermans.be voor een intake gesprek.

 

A shamanic dieta with the sacred plants in the rainforest of Peru, with master shaman Wilmer Campos and Artur Mena is a life changing event. It is primarily a ritual that opens the heart and brings you closer to your own truth and destination. Wilmer, nephew of and tought by Maestro José Campos, is a beautiful and pure lightworker, and he is assisted by the virtuous musician with a big hart, Artur Mena.

 

During the 9 day diet with the healing plants there is a session with the master plant every 2nd evening for integration (5 ceremonies in total). Each person has his or her own tambo (hut) in the rainforest, so that you can meditate and connect with the plant medicines.

 

Maximum 20 people.

Contact greet@greetmermans.be for info and intake.

IMG-20220328-WA0003_edited_edited.jpg
IMG-20220504-WA0017.jpg

Praktisch:

DATA: 26 april 2023 aankomst Pucallpa tot 8 mei 2023 vertrek uit Pucallpa

DEELNAMEPRIJS: 1200 dolar (of equivalant in euro mee te nemen) + 300 euro voorafbetaling 

+ internationale vlucht naar Pucallpa 

logoGreetmermans_edited.png

Getuigenissen van deelnemers aan de Peru Reizen

Mijn ervaring in Peru, gebaseerd op drie reizen georganiseerd door Greet:
Krachtige en zachte begeleiding! Don Justino is een krachtige sjamaan die met volle toewijding de groep op vele manieren begeleidt met onder andere zuiveringen, helingen en inwijdingen. Greet  maakt dit mogelijk door deze reizen te organiseren vanuit haar jarenlange ervaring. Met kennis van zaken en haar liefdevolle aanwezigheid begeleidt ze de groep van bij de inschrijving tot het terugkom moment na de reis. (Ingrid Rosseel)
 

De spirituele reis naar Peru is bij mij 'aan de ribben blijven plakken'. Een vierdaagse trektocht op grote hoogte ( > 5000 m) voorafgegaan door een week voorbereiding met talrijke gezamenlijke meditaties, ceremonies  en een inwijding onder leiding van Don Justo, een Inca Sjamaan, hebben me veranderd. Ik heb me nooit zo innig verbonden gevoeld met Pachamama, zo dankbaar en zo helder.
Ondergedompeld te zijn in deze natuur, heeft nieuwe inspiratie en richting gegeven aan mijn leven.  Een  groot gevoel van dankbaarheid ook naar Greet Mermans, die de reis energetisch zorgvuldig heeft voorbereid en opgebouwd. (Filip Monbaliu)


Deze Peru reizen zijn fijne en intense reizen.
Fijn en intens door het contact met de natuurspirits, de natuurkrachten en de herinnering aan ‘Het Paradijs’. Ze brachten me terug bij mijn Hart, de Liefde en de verbinding met het Al. 
Ik voel me thuisgekomen in de wijsheid Inca-traditie. (Gina Moors)
IMG-20181115-WA0022.jpg
bottom of page