top of page

Sun, 24 Apr

|

Pucallpa

Reis naar Peru - Pucallpa

Een traditioneel sjamaans dieet met de heilige planten in het regenwoud van Peru, met meester-sjamaan Don José Campos verandert je leven. Het is in de eerste plaats een ritueel dat het hart opent en je dichter bij je eigen waarheid en bestemming brengt.

De inschrijvingen zijn afgesloten
Bekijk de kalender
Reis naar Peru - Pucallpa
Reis naar Peru - Pucallpa

Tijd & locatie

24 Apr 2022, 11:00 CEST – 05 May 2022, 15:00 CEST

Pucallpa, Pucallpa, Peru

Over deze workshop

Een traditioneel sjamaans dieet met de heilige planten in het regenwoud van Peru, met meester-sjamaan Don José Campos verandert je leven. Het is in de eerste plaats een ritueel dat het hart opent en je dichter bij je eigen waarheid en bestemming brengt. Don José is een mooie en zuivere lichtwerker, en hij wordt bijgestaan door andere ervaren sjamanen.

Tijdens het 9 dagen dieet met de helende planten is er elke 2de avond een sessie met de meester plant voor integratie (5 in totaal). Ieder heeft zijn of haar eigen tambo (hutje) in het regenwoud, zodat je kan mediteren en diep kan verbinden met de wijsheid van moeder aarde en haar medicijnen.

Maximum 20 pers.

A shamanic dieta with the sacred plants in the rainforest of Peru, with master shaman Don José Campos is a life changing event. It is primarily a ritual that opens the heart and brings you closer to your own truth and destination. Don José is a beautiful and pure lightworker, and he is assisted by other experienced shamans.

During the 9 day diet with the healing plants there is a session with the master plant every 2nd evening for integration (5 in total). Each person has his or her own tambo (hut) in the rainforest, so that you can meditate and connect with the plant medicines.

Maximum 20 people.

Deel deze workshop

bottom of page