top of page

Sun, 16 Mar

|

oost west centrum, Orval

Ontdek de Sjamaan in jezelf

Ontdekken dat er ook in jou een sjamaan zit, of de sjamaan in jou voeden en herontdekken, in het inspirerend en ondersteunend kader van Bois-le-Comte.

Ontdek de Sjamaan in jezelf
Ontdek de Sjamaan in jezelf

Tijd & locatie

16 Mar 2025, 19:00 CET – 20 Mar 2025, 16:00 CET

oost west centrum, Orval, Rue de la Queue-de-l'Etang, 6823 Florenville, Belgium

Over deze workshop

Ontdek de sjamaan in jezelf - Oost West Centrum (owc.be)

In deze tijd van afscheiding, vervreemding en ontworteld leven roept het sjamanisme velen om dit prachtige en moedige pad van het hart te herontdekken.

Het sjamanisme is zo oud als de mensheid zelf en wordt vanouds op alle continenten in veel verschillende en gelijkaardige vormen beoefend. De vorm die in deze workshop aangeboden wordt eert de traditie, respecteert de Bron in iedereen en alles, en stimuleert en erkent de gaven of het ‘medicijn’ dat elke deelnemer in de cirkel brengt.

Je zal zeker healing ontvangen en je wordt uitgenodigd om ook via het lichaam de sjamaan in jezelf wakker te maken. Een deel van het werk is buiten, met de elementen en met de krachten en helpers van deze bijzondere plek, Bois-le-Comte. Voor het ontbijt is er meditatie, en er altijd ruimte om te delen en diep te verbinden. Alle oefeningen zijn eenvoudig genoeg voor beginners en bieden altijd vele dieptelagen.

Greet studeerde bij de Franse sjamane Ema'a Drolma Mata en bouwde met de jaren een sterke connectie op met het Zuid-Amerikaans sjamanisme (Amazone- en Andestraditie). Ze is sinds 20 jaar bij Frank Coppieters in de leer en geeft nu samen met Frank en Kathy de 2-jarige opleiding sjamanisme in Bois-Le-Comte. Met zachte kracht begeleidt ze jou in je transformatie. Haar therapeutische vaardigheden zorgen voor een veilige en voedende setting.

Geen ervaring of voorkennis vereist. 

Deel deze workshop

bottom of page