top of page

Fri, 03 Mar

|

Praktijk Greet Mermans

Familie/systeem Opstelling

Met Fawzia en Louis van 'de open circel' en Greet. Thema’s waar wij in ons leven meermaals tegenaan lopen zitten dikwijls verweven in onze ruimere context van familie, gemeenschap, cultuur…Door de werking van een opstelling kan er herstel komen en kunnen wij de Liefde weer laten stromen.

Familie/systeem Opstelling
Familie/systeem Opstelling

Tijd & locatie

03 Mar 2023, 10:00 – 16:00 CET

Praktijk Greet Mermans , Schransdijk 1, 2440 Geel, Belgium

Over deze workshop

Als je het gevoel hebt vast te zitten in een moeizame relatie of situatie, is er een levensgevoel dat hapert of heb je een psychosomatische klacht, dan zijn er waarschijnlijk onbewuste loyaliteiten, verstrikkingen of patronen uit je geschiedenis of uit die van je familie die je hinderen.

Opstellingen geven daarin verrassende inzichten, een diep doorvoelde (h)erkenning, een aha!-ervaring. Het brengt helderheid en opluchting. Er ontstaat mildheid voor jezelf en voor de betrokkenen, liefde wordt voelbaar. De volgende stap wordt duidelijk, beweging wordt mogelijk. Je voelt je vrijer voor je eigen leven.

De kring van deelnemers vormt een resonerend wetend veld én geeft een diepe ervaring van verbondenheid en zinvolheid. De trom en de stem van Greet ondersteunen het proces en de verbinding met het grotere Geheel.

Bijdrage: 40 euro. Wie aan de beurt komt voor een opstelling, betaalt 60 euro extra. 

Inschrijven via mail: greet@greetmermans.be

Deel deze workshop

bottom of page