top of page

Fri, 07 Nov

|

oost west centrum, Orval

De Gewonde Genezer

Vierdaagse sjamanistische cursus in de natuur (Ardennen). Het archetype van 'De Gewonde Genezer' helpt ons te kijken naar de noden die we hebben als hulpverlener/sjamaan. We duiken de schatten op die nog verborgen liggen in onszelf. Van wonde naar wonder.

De Gewonde Genezer
De Gewonde Genezer

Tijd & locatie

07 Nov 2025, 19:00 CET – 11 Nov 2025, 16:00 CET

oost west centrum, Orval, Rue de la Queue-de-l'Etang, 6823 Florenville, Belgium

Over deze workshop

Meditatie, verbinding met de natuur, expressie, zacht lichaamswerk, en natuurlijk sjamanistische heling op een prachtige plek midden in de natuur. Voed en (her)ontdek de heler in jezelf.

Het verlangen naar heelheid, de hereniging van lichaam en geest, kent iedereen De wonden die we hebben opgelopen in onze kindertijd, zullen we op aards niveau niet kunnen genezen. De verhoudingen in het gezin waarin we opgroeiden, zullen nooit veranderen. Dat is iets wat we dienen te accepteren. Waar "de gewonde genezer" je toe uitdaagt, is om op transpersoonlijk, hemels niveau, iets te genezen.

In deze workshop kijken we met liefde naar de wonde. We scheppen ruimte voor acceptatie, om tenslotte op energetisch niveau de genezer in jou te (h)erkennen, en je intuïtieve spirituele gaven te ontdekken en te ontwikkelen. Bereid je voor op diepgaande heling en transformatie!

Iedereen is welkom!

Er is geen enkele voorkennis of ervaring nodig, enkel bereidheid om met mildheid te kijken naar je schaduwkanten en een licht te werpen in de duisternis.

Inschrijven: www.owc.be

Deel deze workshop

bottom of page